Simona Halep consideră drept o victorie mare partida câştigată în faţa chinezoiacei Saisai Zheng în turul al doilea al Madrid Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost din nou un meci bun. A fost aproape la fel (n.r. - precum cel din primul tur), dar am fost concentrată cu adevărat în ultimul ghem şi am vrut să-l termin. Cred că ea a jucat foarte bine în setul al doilea. E o victorie mare şi sunt foarte fericită de asta. Mă simt ca acasă când joc aici şi e întotdeauna o plăcere să revin mereu la Madrid, la Caja Magica. Mă bucur de timpul petrecut aici, am oameni frumoşi în jurul meu, care mă susţin, deci este foarte bine să fiu aici", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep s-a calificat, duminică, în optimile de finală ale turneului de la Madrid, după ce a învins-o, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Saisai Zheng din China, locul 57 WTA.

Simona Halep a început întâlnirea cu Zheng la fel de bine cum a făcut-o şi în partida anterioară, cu Sara Sorribes Tormo. Dacă în prima manşă, românca a avut o cădere în evoluţie, de la 5-1 la 5-5, în setul al doilea, care putea deveni periculoasă, duminică, ea avut două astfel de momente. În setul al doilea, Zhang a revenit de la 0-3 la 2-3 şi de la 2-5 la 4-5, dar Halep a reuşit în final să-şi ridice nivelul şi se impună fără probleme, totuşi.

Jucătoarea română va evolua în turul următor cu învingătoarea din meciul dintre belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 13, şi Elena Rîbakina din Kazahstan, locul 22 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.