Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a declarat că se simte ca acasă la Rogers Cup, turneu care se desfăşoară alternativ la Montreal şi Toronto, subliniind că atmosfera este foarte bună, iar publicul îi este mereu aproape.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă gândeam ieri, în drum spre hotel, de ce nu se face turneul în fiecare an şi la Montreal şi la Toronto. Mi-e dor de Montreal. Este greu, dar este bine că se schimbă şi nu ne plictisim. Este un lucru bun şi interesant. Peste tot este ciocolată, deci sunt înr-un loc sigur. Nu mă simt obosită. Mi-am luat câteva zile libere după French Open. Totul este ok. Sunt dezamăgită de acele meciuri dar sunt pregătită să o iau de la capăt. Simt că mă aflu în faţa unui nou început şi aştept cu nerăbdare să-mi îndeplinesc ţelurile. Simt jocul foarte bine aici. Suprafaţa mi se potriveşte, atmosfera este bună, iar publicul este mereu alături de mine. Totul devine mai uşor pentru mine. Sunt unele turnee la care mă simt ca acasă. Acesta este unul dintre ele", a declarat Halep.

Numărul 2 mondial consideră că trebuie să muncească mult pentru a deveni lider mondial: “Să fii numărul 1 mondial înseamnă mult; nu am cum să ştiu, nu am ajuns acolo. Vreau să o felicit pe Karolina Pliskova, este minunat. Merită. Sper să ajung şi eu cânvda acolo, dar nu mă gândesc prea mult la asta. Când se va întâmpla, voi fi cea mai fericită, dar trebuie să muncesc mult".

Halep spune că găseşte diverse citate motivaţionale pe care le postează şi pe Instagram: "Îmi place să postez astfel de lucruri. Cred că îmi dau un impuls bun să merg mai departe".

Simona Halep a vorbit şi despre jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu. "Este o fată tare drăguţă. Îi doresc noroc şi sper să ajungă cât mai sus. Merită, pentru că munceşte mult. Este frumos să te afli în poziţia de a da sfaturi, eu, când eram mică, aveam idoli şi mereu am încercat să învăţ ceva de la marii jucători. Este un sentiment plăcut când unii te văd ca model. Am vorbit cu ea anul trecut la Montreal. Ştiu că i-am spus să nu mai joace la juniori. Dacă a fost un sfat greşit, îmi pare rău. Cred că este bine pentru ea, pentru că are nevoie să întâlnească jucătoare puternice şi să fie cât mai bună. Eu am stat prea mult la junioare, până la 18 ani, dar sunt fericită că am câştigat un Grand Slam la juniori. Poate nu este atât de important, dar pentru mine a fost în acel moment şi încă mai este. Pentru a ajunge la un nivel ridicat rapid, o tânără jucătoare trebuie să evolueze în meciuri WTA".

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua cu învingătoarea din meciul dintre Mirjana Lucici-Baroni, locul 31 WTA, şi Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 33 WTA, în turul doi la Toronto.

Halep este deţinătoarea trofeului la Rogers Cup, competiţie de categorie Premier 5, după ce a câştigat anul trecut finala de la Montreal, cu Madison Keys, scor 7-6 (2), 6-3,. În 2015, la Toronto (cele două oraşe alternează la organizarea Rogers Cup), românca a fost finalistă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.