Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, că a luptat din greu în meciul cu Elena Ribakina, din Kazahstan, şi a glumit spunând că este "aproape moartă" după această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci mare, o felicit pe Elena, are mulţi ani în faţă şi poate obţine rezultate mari. Am luptat din greu, îmi place să joc aici. Acum sunt aproape moartă. Mereu este frumos în Dubai, am amintiri frumoase de aici. Mulţumesc tuturor fanilor, au fost uimitori, vă mulţumesc şi apreciez mult sprijinul vostru", a declarat Halep după meci.

Simona Halep, locul 2 şi favorită numărul 1, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră, reuşind să obţină al 20-lea titlu în circuitul WTA. Ea s-a impus în faţa sportivei Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.