Simona Halep a răspuns unei provocări lansate de Svetlana Kuzneţova şi a postat o fotografie pe Instagram în care apare prăbuşită în vestiar: "Acesta este rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore", a scris Halep.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua provocare la modă pe internet este cea a "stelelor căzătoare", iar după ce a fost provocată de Kuzneţova, Halep apare într-o poză, în vestiar, la pământ, după meciul cu Ashleigh Barty, printre articolele ei de echipament sportiv.

La rândul ei, Simona a lansat provocarea mai departe: "Am primit provocarea «stele căzătoare» din partea Svetlanei Kuznetsova. O transmit către câţiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel şi Rennae Stubbs".

 

 

Got a #challenge #fallingstars from @svetlanak27 and i m passing it on to some friends : @irina_camy15 @horiatecau @andreipavel74 @rennaestubbs  This is the result of 4 matches in 48 hours

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.