Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA, care a învins-o pe croata Donna Vekici, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1, şi s-a calificat în turul trei la Indian Wells, a afirmat că i-a fost greu în primul set, deoarece revenea după o lună de pauză, dar sfaturile antrenorului Darren Cahill au ajutat-o foarte mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un prim set greu, am avut patru săptămâni de pauză, mulţumesc antrenorului pentru sfaturi, sunt bucuroasă că am reuşit să câştig. Aici mă simt ca acasă, mereu am avut sprijin de la fanii români, cred că voi mai putea câştiga şi alte meciuri datorită lor", a declarat Halep la finalul meciului cu Vekici.

Simona Halep a fost susţinută din tribune de numeroşi fani români, care i-au scandat numele şi au afişat drapelul României.

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a învins-o pe croata Donna Vekici, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1, şi s-a calificat în turul trei la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Halep, care, sâmbătă, a scris pe Facebook, un mesaj emoţionant după decesul bunicului ei, s-a impus scor 6-4, 6-1, după o oră şi 11 minute de joc.

La 5-4 în primul set, Halep a discutat cu antrenorul Darren Cahill, care i-a transmis să fie încrezătoare şi să-şi facă jocul, pentru că este doar la primul meci la turneul american.

În turul trei, Simona Halep o va întâlni pe sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 26 mondial, care a trecut de germana Annika Beck, locul 61 mondial, scor 6-0, 7-5.

Accederea în turul trei la Indian Wells este recompensată cu 65 de puncte WTA şi 41.350 de dolari.

Halep a disputat ultimul meci la 1 februarie, când a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (2), pe croata Ana Konjuh, locul 39 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de la Sankt Petersburg. După acest meci, ea s-a retras de la competiţia rusă de categorie Premier din cauza unei accidentări al genunchi şi a declarat forfait pentru întâlnirea de Fed Cup România - Belgia şi pentru celelalte turnee din februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.