Simona Halep a declarat, după victoria cu Ajla Tomljanovic, că a fost greu să joace un meci în două zile şi să aştepte îmbunătăţirea vremii, dar se bucură că va evolua din nou joi, în optimi, împotriva lui Ashleigh Barty.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost cu adevărat dificil pentru că am aşteptat atât de mult, dar sunt bucuroasă că am putut să trec de asta. A fost greu, dar sunt bucuroasă că voi juca din nou în această seară", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 58 WTA, venită din calificări, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Cincinnati, în care a fost direct acceptată. Meciul a fost întrerupt miercuri, în decisiv, la scorul de 4-3, iar joi Halep a stat numai patru minute în joc.

În optimi, jucătoarea română va evolua, tot joi (data locală), cu o altă australiancă, Ashleigh Barty, locul 16 WTA. În acest moment, această întâlnire ar trebui să se dispute vineri, după ora României, nu înainte de ora 04.00, însă sunt posibile şi alte schimbări în program din cauza vremii.

Halep va juca pentru a doua oară împotriva lui Ashleigh Barty, după ce a învins-o, sâmbătă, cu 6-4, 6-1, în semifinalele Rogers Cup, turneu câştigat de româncă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.