Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, joi seară, după meciul retur cu KAA Gent, scor 0-0, că este mândru de elevii săi, deoarece în prima manşă au avut o repriză foarte bună şi în retur au avut o prestaţie extraordinară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E prima noastă participare, au fost 5-6 jucători din academie pe teren... Am greşit o repriză la o echipă de Liga Campionilor. Suntem mândri, pentru că am făcut o repriză foarte bună la ei acolo şi azi am făcut un meci extraordinar. Suntem o echipă care avem şapte ani. Au jucat doi jucători de '98 în teren. Bravo nouă, nu am luat gol, cu o echipă tânără şi am schimbat 90 la sută din echipă. Ei cred că nici n-au tras pe spaţiul porţii un şut. Suntem o echipă formatoare, formăm jucători, avem jucători tineri", a spus Hagi la Digi Sport.

Gheorghe Hagi a subliniat că obiectivul formaţiei sale în noul sezon este menţinerea în primul eşalon şi să propună jucători foarte buni pentru echipe mari din România şi pentru grupări din străinătate. "Nu avem alt obiectiv, nu avem presiune", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa FC Viitorul a fost eliminată din Liga Europa, după ce săptămâna trecută a fost învinsă în deplasare, scor 5-0, de formaţia belgiană KAA Gent, în prima manşă a turului trei preliminar al competiţiei, şi joi seară, în retur, a înregistrat o remiză, scor 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.