Tehnicianul echipei Farul, Gheorghe Hagi, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător înaintea confruntării cu HJK Helsinki, din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci important, foarte important pentru noi, putem crea un lucru extraordinar, o performanţă nemaipomenită. Două meciuri de fapt, primul e acasă, cu un adversar care are o experienţă mult mai bună decât noi, o echipă foarte disciplinată, compactă, ştie ce vrea în teren... Va trebui să facem un joc ofensiv foarte bun, să-i desfacem foarte bine şi să reacţionăm foarte bine la mingi pierdute. Şi defensivul să-l facem mult mai bine pentru că trebuie să ridicăm nivelul, să fim la nivel foarte bun. Sperăm să prindem o zi bună, să marcăm. Avem încredere, i-am văzut pe băieţi foarte bine şi sperăm să iasă aşa cum ne dorim noi, pentru că acolo ne va aştepta un retur foarte greu, pe teren sintetic. O să trebuiască să avem grijă la toate detaliile. Sperăm să facem un meci mare. Suntem încrezători”, a spus Hagi.

Întrebat în legătură cu o presupusă ofertă pentru el venită din Arabia Saudită, tehnicianul a răspuns: “N-am citit aşa ceva. În fiecare zi, fac revista presei, dar n-am auzit. Dar, şi dacă ar fi să fie, sunt greu de luat. Sunt foarte scump. Dacă ar fi să se întâmple nu stă un club de fotbal într-o persoană. Cândva se va întâmpla. Dar trebuie să găsim un manager foarte bun care să vină să facă performanţă”.

Echipa Farul va întâlni formaţia HJK Helsinki, joi, pe teren propriu, de la ora 20.00, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.