Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat înainte de meciul cu Poli Iaşi, care va avea loc vineri, că adversarul este unul foarte periculos, care a crescut de la meci la meci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că fiecare meci este important de acum încolo.

“Fiecare meci devine foarte important. Am făcut multe greşeli până acum.  Sper că de acum încolo să avem o reacţie foarte bună, şi să devenim mult mai pragmatici, mult mai atenţi la tot ce se întâmplă, pentru că chiar am primit goluri multe. Avem victorii puţine. E o situaţie care normal că ne îngrijorează, normal că suntem preocupaţi, dar cred că trebuie să reacţionăm la toată situaţia asta. Va fi o luptă grea, dar cred eu că echipa are resurse să facă lucrurile astea”, a afirmat Hagi.

Pentru meciul de la Iaşi nu se va putea baza pe Băluţă, Nedelcu, Boli, accidentaţi, iar Narek Grigoryan a revenit la pregătire, dar nu va putea evolua în această partidă.

Hagi a avut cuvinte de laudă despre adversara de vineri.

“Adversarul este foarte periculos, atât în deplasare cât şi acasă, pentru că are ritm, are intensitate în tot ce face.  E un adversar care e activ din minutul 1 până minutul 90. Joacă pe teren propriu. Încercăm să facem un meci complet, un meci foarte bun ca să venim cu ceva pozitiv la Constanţa. Au crescut de la meci la meci, au făcut foarte bine în meciurile din deplasare, acasă au făcut la fel, au jucat bine. Atâta timp cât marchezi trei goluri echipei CFR în sezonul acesta înseamnă că ceva au. Leo a făcut o muncă bună şi toţi cei din staff. Şi cred că au crescut şi ei de la meci la meci, aşa cum a făcut-o şi Galaţiul”, a mai declarat antrenorul Farului.

Meciul din Poli Iaşi şi Farul Constanţa este programat vineri, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.