Gheorghe Hagi a reacţionat după ce mass-media greacă a anunţat că patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, ar urma să-l dea în judecată pentru că l-a făcut "pistolar". Hagi a afirmat, într-un comunicat, că îl asigură Ivan Savvidis de respectul şi aprecierea sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma declaraţiilor oferite la finalul partidei cu Franţa, de la Campionatul European U21, se impun următoarele precizări: Am dorit să am o reacţie doar faţă de declaraţiile antrenorului Răzvan Lucescu, pentru că este vorba despre o întreagă generaţie care a reuşit o performanţă extraordinară, nu doar de 5-6 jucători. Îl asigur pe patronul clubului PAOK, Ivan Savvidis, de respectul şi aprecierea mea, ştiu ce înseamnă să susţii financiar un club care face performanţă si îi urez succes în confinuare. Cu deosebit respect, Gheorghe Hagi!", se arată într-un comunicat al FC Viitorul.

Tehnicianul Gheorghe Hagi l-a criticat dur pe Răzvan Lucescu, luni seară, spunând că a "greşit flagrant" spunând că generaţia actuală under 21 nu poate fi salvarea fotbalului românesc. "Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui acolo", a menţionat Hagi la Telekom Sport.

Luni, la ProX, Răzvan Lucescu a declarat că actuala generaţie under 21 nu poate fi salvarea fotbalului românesc, ci doar o speranţă.

"Nu, generaţia asta nu poate fi salvarea fotbalului românesc. E doar o speranţă, o situaţie de moment. Cum noi nu suntem în măsură de a avea performanţe cu echipele de club, cu echipa naţională mare, ne legăm foarte tare de aceasta naţională de tineret. Dar naţionala de tineret nu înseamnă fotbalul românesc. După acest turneu, fiecare jucător o va lua pe un drum. Poate fi dusă aceasta naţională, toată, la naţionala mare şi poate obţine rezultate la nivelul naţionalelor mari? Nu! A, că dintre aceşti jucători, 5-6 vor forma un grup puternic şi poate că acest grup poate aduce calificări echipei naţionale, da. Asta se poate intampla. Sunt emoţionat că sunt atâţia români la turneul final. E echipa naţională cea mai iubită la acest moment. E aspectul cel mai frumos şi dătător de speranţe", a declarat Răzvan Lucescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.