Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, este bucuros că s-au terminat meciurile jucate de echipa lui în 2019 şi că vine pauza de iarnă, după înfrângerea suferită, vineri, la Mediaş, scor 0-1, cu Gaz Metan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E bine că s-a terminat, că vine vacanţa, sărbătorile şi în anul care vine să arătăm altfel, să o luăm de la început, să ne limpezim mintea. Am încercat, am dat cât am putut, dar din păcate micile detalii, momente... Meciurile pe care le-am pierdut, le-am pierdut pe un moment. Asta e, fotbalul e imprevizibil, din păcate noi am produs, dar nu am fost proaspeţi în ultimii 30 de metri, am avut ocazii, am luat mingi, dar atacanţii noştri nu au fost proaspeţi. Am avut ocazii, dar nu mai suntem fini în ultimii 30 de metri, atacanţii nu sunt proaspeţi, şi Riva a obosit puţin, ceilalţi au arătat puţin ca să putem să sperăm la mai mult. Mijlocaşii au recuperat mingi, dar în afară de Lyes (n.r. - Houri) puţine mingi controlate, mingi bune puţine puse în atac, nu am avut soluţii. Dar asta e, bine că s-a terminat, bine că vin sărbătorile, bine că vine pauza! Într-un fel sau altul, e la fel ca anul trecut. Trebuie să muncim, mai avem patru meciuri importante, grele, dar şi noi suntem buni, am fost buni, am arătat că ştim fotbal. Să ne odihnim şi o să vedem la anul, sperăm să facem cum am făcut anul trecut. O să facem analiza, o să tragem concluziile şi ne vedem la începutul anului viitor", a declarat Hagi, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I. 

Gaz Metan Mediaş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FC Viitorul, în etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din 2019. Chamed a marcat, în minutul 58.

Astra Giurgiu este provizoriu pe locul I, cu 43 de puncte. CFR Cluj are 41 de puncte şi ocupă locul 2, urmată de CSU Craiova, cu 37 de puncte, şi de FCSB, 36 de puncte. Aceste trei echipe nu au jucat în etapa 22. În plus, FCSB mai are o restanţă cu FC Voluntari, care va avea loc anul viitor.

În urma rezultatului de la Mediaş, Gaz Metan a urcat de pe locul 6 pe locul 5, cu 36 de puncte, iar echipa lui Gheorghe Hagi a coborât pe locul 6, cu 35 de puncte. În preajma locurilor de play-off este FC Botoşani, pe poziţia a şaptea, cu 33 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.