Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, spune că meciul de vineri cu CFR Cluj este unul foarte greu, dar deschis şi dacă formaţia sa, dacă se va autodepăşi, atunci are şansa de a obţine un rezultat pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Viitorul mai are două meciuri dificile din sezonul regulat din care trebuie să obţină puncte pentru a ajunge în play-off. 

“Mai sunt două meciuri grele, dificile pentru că am ajuns în situaţia asta din cauza modului cum am terminat anul trecut, unde trebuie să facem puncte, unde trebuie să arătăm că merităm să repetăm performanţele pe care le-am făcut anul trecut sau acum doi ani sau acum trei ani, de a merge în playoff. Depinde de noi”, a afirmat Hagi.

El a mai afirmat că meciul de la Cluj va fi unul greu, dar deschis.

“Am făcut meciuri bune şi cu CFR-ul de multe ori şi la ei acasă şi la noi acasă. Văd un meci deschis, un meci foarte greu, dar un meci deschis în care dacă noi o să ne autodepăşim, facem un meci foarte bun, avem şansa noastră. Dacă nu, cu siguranţă că adversarul e foarte, foarte bun, mai ales acasă şi o să ne fie foarte greu. Dar mai sunt două meciuri şi vom vedea ce va fi. Pentru mine e important meciul cu CFR, care e primul. Şi unul şi celălalt sunt meciuri grele şi sper să facem puncte, să facem meciuri foarte bune şi să luăm punctele care să ne ducă acolo unde ne dorim cu toţii”, a mai spus Hagi.

Antrenorul Viitorului a amintit că CFR Cluj este o echipă în formă, cu un antrenor foarte bun.

“Întâlnim o echipă extraordinară, cu un antrenor foarte bun, în formă, foarte buni acasă şi sperăm să ne autodepăşim, să facem un meci foarte bun, complet să venim acasă cu un rezultat pozitiv”, a mai declarat Gheorghe Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi CFR are loc vineri, de la ora 20.00, la Cluj.

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.