Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, luni seară, că echipa sa a obţinut trei puncte norocoase, dar importante în meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, din etapa a XX-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Asta este fotbalul, suferinţă, bucurie, am luat trei puncte norocoase, dar importante. Toate victoriile sunt importante şi frumoase. Unul râde în fotbal, altul plânge, cei de la Voluntari meritau mai mult. După două înfrângeri, deja nu mai era uşor pentru jucători, aşa că victoria este cu atât mai importantă. Ni se dau cartonaşe atît de uşor, o echipă care joacă fotbal, face 7 faulturi şi primeşte 3-4 cartonaşe. Mladen a luat data trecută cartonaş la 80 de metri de poartă, incredibil. Calendarul a fost făcut incredibil, nimeni din conducerea noastră nu a vorbit despre programări, nu e normal ca unii să fie programaţi la 7 zile şi alţii la 3 zile", a declarat Hagi la televiziunile care transmit meciurile din Liga I.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa FC Voluntari, în etapa a XX-a a Ligii I.

Pentru FC Voluntari a marcat Strună '66, iar pentru FC Viitorul au înscris Rivaldinho '70 şi Munteanu '89.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.