Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, scor 35-29 (20-15), în ultimul meci din grupa principală II a Ligii Campionilor. Ambele echipe vor juca în sferturile de finală ale competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Oftedal 6 goluri, pentru Gyor, respectiv Norgaard 5, Liscevici 5, Badea 5 reuşite, pentru SCM.

În urma rezultatului, Gyor încheie grupa neînvinsă, lider, cu 19 puncte, iar SCM Râmnicu Vâlcea pe locul 4, cu 7 puncte, ambele urmând a evolua în sferturile de finală, fază în care campioana României ajunge în premieră şi va întâlni prima clasată din grupa I.

Rezultatele anterioare ale campioanei României în grupa II: 31-16 şi 28-28 cu Krim Ljubljana, 23-17 şi 28-20 cu IK Savehof şi 20-29 cu Gyor.

Sâmbătă se mai joacă meciul dintre Krim – Budunost, iar duminică cel dintre Savehof – Brest.

În grupa principală I joacă şi formaţia CSM Bucureşti, calificată şi ea în sferturi.

Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este campioana Ungariei, Gyor ETO.

 

 

 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.