Alain Fischer, preşedintele Consiliului de orientare a strategiei de vaccinare din Franţa, a declarat că ar vrea ca fotbalistul echipei PSG, Kylian Mbappe, să fie ambasador al campaniei de imunizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că la vârsta voastră sunteţi tentaţi să ascultaţi mai mult un prieten decât pe preşedintele republicii sau pe un medic, cum sunt eu. Când va veni momentul, spoturile campaniei vor fi dedicate tinerilor. Obiectivul este ca celor mai tineri să li se adreseze actori, rapperi, sportivi... Mbappe ar fi ideal”, a declarat Fischer pentru Le Parisien, potrivit L’Equipe.

Joi, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a declarat că începând din data de 12 mai orice adult se poate vaccina împotriva Covid-19.

Conform datelor oficiale actualizate miercuri, în Franţa au primit prima doză de vaccin împotriva coronavirusului 16.791.193 de persoane. 7.554.787 au fost imunizate complet (o doză, două sau trei, în funcţie de vaccin şi de persoană). În total, s-au administrat 30.338.545 de doze.

În Franţa sunt autorizate vaccinurile Pfizer/BioNTech, Moderna, AstraZeneca şi Janssen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.