Guvernul brazilian a anunţat că găzduirea de către Brazilia a Copa America încă nu a fost confirmată şi că o decizie va fi luată marţi, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este nimic decis în acest moment, ţin să precizez asta clar. Suntem în plin proces de decizie”, a declarat Luiz Eduardo Ramos, secretar general al guvernului.

El a precizat că guvernul a cerut confederaţiei braziliene să îndeplinească anumite condiţii pentru găzduirea turneului, cum ar fi absenţa publicului şi vaccinarea tuturor membrilor delegaţiilor. “

“Acest eveniment, dacă va avea loc, nu va avea spectatori. Sunt zece echipe în două grupe. Vor fi 65 de persoane în fiecare delegaţie, toate vaccinate. Locurile pentru competiţie vor fi responsabilitatea confederaţiei braziliene”, a adăugat oficialul brazilian.

Luni, Conmebol a anunţat că Brazilia va găzdui ediţia din acest an a Copa America, prevăzută iniţial în Argentina şi Columbia.

Copa America este cea mai importantă competiţie internaţională organizată de Conmebol. Argentina ar fi trebuit să găzduiască Copa America împreună cu Columbia, ţară în care tulburările sociale au dus la pierderea a zeci de vieţi şi au făcut imposibilă organizarea competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.