Uruguayanul Gustavo Poyet a devenit, vineri, selecţionerul Greciei, naţională pe care o va pregăti până la sfârşitul anului 2023, a anunţat Federaţia Elenă de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contractul are posibilitate de prelungire.

“Vin într-o ţară frumoasă, cu o istorie bogată şi oameni simpatici. De când am primit oferta, m-am simţit onorat în mod deosebit. Este echipa care a câştigat Euro-2004 şi a participat la finalele marilor competiţii”, a declarat Poyet.

Gustavo Poyet îi succede la naţionala Greciei olandezului John van’t Ship, care a demisionat în noiembrie după eşecul din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

În Grecia, Poyet a antrenat AEK Atena, în sezonul 2015-2016.

Naţionala Greciei va juca la 25 martie, în deplasare, un meci amical cu selecţionata României. Şi pentru selecţionerul României, Edward Iordănescu, va reprezenta debutul ca antrenor al naţionalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.