Fostul tenisman brazilian Gustavo Kuerten i-a luat apărarea lui Novak Djokovici, după ce liderul mondial a fost criticat vehement pentru organizarea Adria Tour, în urma căruia s-au înregistrat mai multe cazuri de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu putem nega că Adria Tour a fost un dezastru total, dar trebuie să înţelegem că Novak şi-a cerut scuze public. Lucrurile s-au făcut prost, dar oricine se poate înşela. Însă lumea crede că o persoană ca Novak Djokovici nu are dreptul să greşească. Mulţi oameni consideră că idolii lor nu au dreptul să se înşele. Novak este o persoană foarte implicată şi care se interesează de toate problemele din lume. Situaţia nu a fost uşoară, dar ce s-a întâmplat acolo va folosi pentru a înţelege cum trebuie făcute lucrurile. Trebuie protocoale clare pentru ca sportul nostru să continue", a declarat Kuerten, conform Globo Esporte.

Djokovici a fost criticat după ce s-au descoperit mai multe cazuri de coronavirus, inclusiv al său, după organizarea în Serbia şi Croaţia a turneului Adria Tour, la iniţiativa sa. Au fost testaţi pozitiv cel puţin patru jucători - Novak Djokovici, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Corici - dar şi alte persoane, invitaţi, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.