Guineea Ecuatorială s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, după ce a trecut, miercuri, de Mali, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guineea Ecuatorială s-a impus cu 6-5, după opt serii de penaltiuri. Haidara (Lens), Hamari Traore (Rennes) şi Falaye Sacko (Guimaraes) au ratat de la învinşi, în timp ce numai Emilio Nsue (fără echipă din vară) şi Pablo Ganet (Murcia) au ratat de la învingători.

Într-un alt meci, Egiptul a învins Coasta de Fildeş, tot după executarea loviturilor de departajare, scor 5-4. După 120 de minute, scorul a fost acelaşi, 0-0.

La penaltiuri, doar fundaşul Eric Bailly (Manchester United) a ratat. Lovitura de la 11 metri care a consfinţit calificarea "faraonilor" a fost transformată de Salah (Liverpool).

După aceste meciuri, programul sferturilor de finală este complet şi arată astfel:

Burkina Faso - Tunisia (29 ianuarie);

Senegal - Guineea Ecuatorială (30 ianuarie);

Gambia - Camerun (29 ianuarie);

Egipt - Maroc (30 ianuarie).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.