Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat, după eliminarea din Liga Campionilor în sferturile de finală, că jucătorii săi sunt dezamăgiţi, dar îşi vor reveni şi în sezonul viitor vor încerca din nou să obţină trofeul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A doua repriză a fost bună, dar nu suficient, în faţa unei echipe solidă şi agresivă, cum sunt toate echipele franceze. Da, acum jucătorii sunt dezamăgiţi, dar după pauză, atunci când vom reîncepe, ne vom reveni. Vom începe din nou şi vom încerca din nou. Nu reuşesc să trec de sferturi, de trei sezoane suntem eliminaţi. În sezonul viitor vom încerca din nou”.

Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Lisabona, cu scorul de 3-1 (1-0), de Olympique Lyon. Echipa franceză este pentru a doua oară în penultimul act, după ediţia 2009/2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.