Tehnicianul echipei Manchester City, Josep Guardiola, a declarat după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor că formaţia sa a arătat personalitate în confruntarea cu Borussia Dortmund şi a jucat extraordinat aproape toată partida.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem incredibil de bucuroşi că suntem în semifinale, între cele mai bune patru echipe din Europa. Am jucat extraordinar în ultimele 30 de minute ale primei reprize şi în a doua repriză. Am arătat personalitate şi am reuşit. Este incredibil ce am reuşit”, a spus Guardiola.

De cealaltă parte, Edin Terzic (Borussia Dortmund) a declarat că este frunstrant felul în care echipa sa a ratat calificarea în faza următoare. “Suntem dezamăgiţi, evident. Manchester City a jucat extraordinar în ambele meciuri şi a meritat calificarea. Este frustrant că am ratat calificarea primind astfel două goluri. Ni s-a spus clar înainte de startul sezonului: dacă mingea atinge braţul este o încălcare a regulilor. Nu am avut noroc în ceea ce priveşte deciziile arbitrilor în aceste şapte zile”, a afirmat Terzic.

Manchester City s-a calificat a doua oară în istorie în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, cu scorul de 2-1 (0-1), în deplasare, pe Borussia Dortmund, în manşa a doua sferturilor de finală. City s-a impus şi în tur, cu acelaşi scor.

Anterior, Manchester City a ajuns în semifinalele Champions League doar în ediţia 2015/2016, sub conducerea antrenorului chilian Manuel Pellegrini. Cetăţenii au fost eliminaţi atunci de Real Madrid, după 0-0 la Manchester şi 0-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.