Antrenorul Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, şi-a felicitat jucătorii, chiar dacă ei au fost egalaţi în finalul meciului cu FCSB, după ce au condus cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem puţin supăraţi pentru că cred că, per total, meritam să câştigăm. Am făcut o partidă foarte bună, nu pot decât să-mi felicit băieţii pentru efort, pentru maniera de joc. Din păcate, dopuă naivităţi ne-au costat. Ne-am văzut prea repede câştigători. E adevărat că nu prea am avut nici soluţii foarte bune ca să putem să-i suplinim pe ce i care au făcut un efort fantastic şi pe final am primit două goluri, dar se întâmplă în fotbal. Pentru ceea ce au arătat băieţii pe teren, jos pălăria. Eu personal am spus, nu pot să fiu supărat deloc pe ei. E păcat că din două greşeli am primit două goluri. Una peste alta, am făcut o partidă foarte bună. Accidentarea lui Safranco ne-a făcut să facem mai repede acele schimbări şi s-a văzut, pentru că cei intraţi de pe bancă ştiam că sunt buni la faza de atac, dar în momentul în care joci împotriva FCSB-ului trebuie să ştii şi să te aperi. Am fost puţin descoperiţi la cele două acţiuni şi am fost imediat taxaţi. Lupa continuă şi la titlu, şi la locul 3, şi la toate celelalte locuri, mai jos, la play-out. Aşa e frumos, campionatul să se desfăşoare cu ardoare şi cu combativitate. (n.r. - despre viitorul lui la Sepsi) În momentul acesta nu pot să spun sută la sută, dar îmi doresc lucrul acesta, o să avem discuţii. (n.r. - dacă i s-a propus prelungirea contractului) Da, avem discuţii cu conducerea, o să avem şi în zilele următoare, trebuie foarte rapid să ne organizăm pentru că se termină acest campionat şi vine următorul. Ne dorim să avem o clasare cât mai bună. Îmi doresc cât mai mult şi sper să ajungem la un numitor comun (n.r. - despre ce echipă vede campioană) Nu sunt eu cel care trebuie să dea verdicte. Nu ştiu. Cine va ieşi campioană va ieşi merituos campioană, probabil. A meritat să fie campioană", a declarat Grozavu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I. După acest rezultat, CFR Cluj poate deveni campioană etapa viitoare dacă se impune la Botoşani.

Au marcat Petrila ’69 şi Dumiter ’72 pentru Sepsi, respectiv Buziuc ’81 şi Tănase ‘90+2 pentru FCSB.

Clasament: 1. CFR Cluj - 48 de puncte, 2. FCSB - 45, 3. Sepsi – 37, 4. Universitatea Craiova – 37, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

Programul penultimei etape a play-off-ului este următorul:

Marţi, 18 mai

Ora 20.30 FC Botoşani - CFR 1907 Cluj;

Miercuri, 19 mai

Ora 21.30 FCSB - Universitatea Craiova;

Joi, 20 mai 2021

Ora 20.30 Academica Clinceni - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.