Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, vineri, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-1, că formaţia sa a dominat total în repriza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am început foarte prost jocul, o primă repriză modestă, după care la pauză s-a sunat adunarea. Bine că ne-am trezit la pauză, e bine că am avut reacţie. Eu am încredere în jucătorii mei, ştiu ce jucători am. Este clar că merită toate felicitările pentru repriza a doua, am dominat-o în totalitate. E prima victorie din acest campionat, eu sper să mai urmeze şi altele, dar vreau să rămânem modeşti, să rămânem cu picioarele pe pământ, să rămânem echilibraţi, pentru că nu am făcut mare lucru, decât am obţinut trei puncte. Acum am folosit un jucător de 17 ani. Eu sunt pentru promovarea tinerilor, dar nu cu orice preţ, pentru că ei trebuie să crească într-un mediu sănătos, să intre în teren atunci când sunt pregătiţi şi nu doar să îi promovăm în echipă de dragul de a-i promova sau pentru că ne impune regulamentul. Dacă jucăm cu jucători de 17 ani sau care vin de la liga a treia sau a patra e mai greu să se impună”, a spus Grozavu, potrivit telekomsport.ro.

De cealaltă parte, Mihai Teja a declarat că repriza a doua a fost cea mai slabă de când se află la conducerea FC Voluntari. ”Suntem supăraţi, nu este uşor. Prima repriza ne-a aparţinut, am şi marcat, am avut şi ocazii de a mări scorul, altfel vorbeam, în partea a doua am pierdut controlul, plus că Sepsi formează un grup nou. Schimbările au fost bune, au intrat jucători experimentaţi. Noi am pierdut la încredere, nu ştiu de ce. Sunt jucători, precum, Costin, care fac doua-trei meciuri bune, dar care nu au continuitate, mai sunt jucători care nu sunt pregătiţi din punct de vedere fizic. Reconstruim din mers. Repriza a doua este cea mai slabă de când sunt eu aici. Eric a simţit o problemă musculară la gambă, nu am vrut să riscăm, vom vedea la control. Risca să facă o ruptură şi să-l pierdem pe un timp îndelungat”, a afirmat Teja, potrivit digisport.ro.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

FC Voluntari a deschis scorul prin Mailat, în minutul 4. Pentru Sepsi au marcat Purece ’55 şi L. Fulop ’83.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.