Antrenorul echipei Sepsi OK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, luni seară, că arbitrul Sebastian Colţescu a avut o prestaţie jalnică la meciul cu FC Viitorul, scor 1-4, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi e ruşine de mine că trebuie să vorbesc de domnul Colţescu. Cred că şi azi a avut o prestaţie jalnică. Nu doar din cauza lui am pierdut, dar e dificil să joci împotriva unui asemenea arbitru. Am fost avizaţi, le-am transmis jucătorilor. Nu mai vorbesc la penaltiul dat pentru adversari, la 3-1. Nu mai dai niciun minut de prelungire, din fair-play, când o echipă are doi oameni mai puţini pe teren. CCA ştia bine că jucăm etapa viitoare cu Craiova şi ne-au trimis arbitru din Craiova", a declarat Grozavu la televiziunile care transmit meciurile din Liga I.

Formaţia FC Viitorul a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a XVII-a a Ligii I. Echipa ardeleană a evoluat cu doi jucători mai puţin încă din minutul 36.

Pentru FC Viitorul au marcat Ghiţă '4, Munteanu '52, Rivaldinho '79 şi Matei '86 (penalti), în timp ce pentru Sepsi a înscris Safranko '27.

De la Sepsi au fost eliminaţi Tincu '33 şi Bouhenna '36.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.