Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat, duminică, după 1-1, acasă, cu Gaz Metan Mediaş, că nu e o mare performanţă calificarea în play-off. "O performanţă poate fi dacă te baţi pentru cupele europene", a completat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Puteam să închidem jocul în prima repriză, am avut foarte multe ocazii, am dominat total, ne-am creat multe situaţiii, dar aşa este fotbalul, nu-l tratezi foarte serios, primeşti palma, asta e! Ăsta e fotbal, nu e lipsă de concentrare neapărat. Am încercat. Şi terenul a fost foarte greu. ca de fiecare dată, normal, se joacă pe terenuri pe care nu îţi poţi pune în valoare calitatea tehnică sau acurateţea execuţiei, normal, mai sare mingea, se mai opreşte, o echipă care se grupează foarte bine şi e mai greu să găseşti soluţii de fiecare dată. Dar sunt supărat pentru faptul că puteam să închidem jocul în prima repriză. Nici în a doua repriză nu am făcut foarte multe probleme defensivei, în schimb la o fază care nu anunţa nimic... Dar deja suntem obişnuiţi cu domnul Popa, aşa că nu mai contează. După ce am avut om în plus, la vreo două, trei minute am şi primit penalti împotrivă. După aia, sigur, în condiţiile unui teren greu, pe o suprafaţă care nu îţi poate da cursivitate la joc, era absolut normal ca echipa oaspete să se închidă şi nu am mai găsit soluţiile să-i desfacem. În play-off, sperăm să avem o altă comportare. Vom juca fiecare joc cu intensitate maximă, vom încerca să scotem totul de la fiecare partidă, consider că doar accederea în play-off nu e o mare performanţă, este un lucru foarte bun pentru club, dar o performanţă poate fi dacă te baţi acolo, sus, pentru cupele europene, asta trebuie să fie acum pentru noi următorul obiectiv", a declarat Grozavu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

Antrenorul oaspeţilor, Mihai Teja, s-a declarat mulţumit de jcoul echipei lui.

"Dacă vom reuşi să eliminăm greşelile personale, eu cred că putem să formăm un grup bun. Am jucat pe un teren destul de greu, cu o echipă bună, o echipă calificată în play-off, o echipă care îşi merită locul în play-off şi nu e uşor. Îmi felciit jucătorii pentru atitudine, au avut determinare bună, atitudine bună, tot timpul le-am spus, şi la pauză, că se poate mai mult. Practic meciul a plecat de la 1-0, au avut un început bun, ştiam că e ochipă bună şi fac presing la început de meci, vin sus. Cred că am jucat bine, dar se poate şi mai bine din punctul meu de vedere, dar mai durează, mai trebuie timp. Pe Ronaldo Deaconu nu l-am scos pentru că nu a jucat bine sau pentru că nu putea mai mult, l-am scos pentru că eram în inferioritate numerică şi trebuia să echilibrez ceva la mijlocul terenului", a spsu Teja.

Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Oaspeţii au egalat în inferioritate numerică, după ce Francisco Junior a fost eliminat, în minutul 60.

Au marcat: Vaşvari '9 (p) / Deaconu '65 (p).

Deja calificată în play-off-ul Ligii I, Sepsi ocupă locul 4 în clasament, cu puncte 44 de puncte, după FCSB, 63 de puncte, CFR Cluj, 60 de puncte, şi de CS Universitatea Craiova, 56 de puncte.

Gaz Metan ocupă locul 13, cu 29 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.