Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, duminică seară, după meciul cu Steaua, pierdut de Pandurii cu scorul de 1-3, că speră să reziste "pe baricade" încă două săptămâni şi apoi va vedea ce va fi, el menţionând că vrea să îşi ducă până la capăt contractul, dar nu în condiţiile actuale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sper să rezist să stau pe baricade încă două săptămâni şi după aceea vom vedea ce se întâmplă. Îmi doresc să îmi duc până la capăt contractul, însă nu în condiţiile actuale. În condiţiile actuale nu se poate, nu o să rămână niciun jucător. Dar speranţa moare ultima, şi am încredere că se pot rezolva lucrurile. Până în ultimul moment voi spera că se va rezolva situaţia favorabil", a spus Grigoraş la Digi Sport.

Petre Grigoraş a precizat că Pandurii nu putea să emită pretenţii în faţa Stelei cu o echipă improvizată. "În partea a doua cred că i-am respectat prea mult sau am jucat prea lejer. Am fi putut scoate mai mult. A trebuit să încropesc o linie de apărare. Asta a fost să fie. Îmi pare rău că nu am putut să aliniez o formaţie mai apropiată de adevăr. Aşa, cu o formaţie improvizată care nu s-a ridicat la un nivel acceptabil nu puteam să emitem pretenţii", a afirmat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Au marcat Enache '20, '54 (penalti) şi Pintilii '51 pentru Steaua, respectiv Herea '33 pentru Pandurii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.