Tehnicianul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după meciul cu CSU Craiova, pierdut cu scorul de 1-2, că jucătorii săi sunt într-o situaţie disperată din cauza problemelor financiare şi că nu ştie dacă echipa se va prezenta la partida următoare, cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi venim după o săptămână extrem de agitată, dar astăzi când au intrat pe teren jucătorii au uitat de toate necazurile şi au încercat să se ridice la nivelul adversarului. A fost un meci echilibrat. Îi felicit pentru atitudine, pentru dăruirea din teren. Problema la noi este mai veche, au fost promisiuni, s-au simţit minţiţi şi lucrul ăsta i-a afectat cel mai tare. În ultimă instanţă au decis să nu se antreneze şi chiar au vrut să boicoteze partida. Le-a ajuns cuţitul la os, nu se întrevede nicio speranţă. Din punct de vedere profesional nu am ce să le reproşez", a spus Grigoraş la Digi Sport.

Petre Grigoraş a precizat că săptămâna viitoare va fi decisivă pentru Pandurii. "În condiţiile actuale sigur nu se mai poate. Nu ştiu dacă se vor prezenta la meciul cu Astra", a adăugat el.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Tehnicianul a menţionat că i se pare absurdă reducerea salariilor la 1.000 de euro. "Nu suntem la Daciadă, mi se pare absurdă o astfel de decizie. Jucătorii nu vor accepta o astfel de renegociere. Dacă ai semnat nişte contracte trebuie să încerci să le respecţi".

"E o situaţie disperată şi încă mai sper că totuşi poate se va mai întâmplă ceva bun şi pe la echipa noastră", a conchis Grigoraş.

Formaţia CSU Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care golul care a adus victoria grupării lui Gheorghe Mulţescu a fost marcat în minutul 90.

Au înscris Măzărache '53 şi Andrei Ivan '90 pentru gazde şi Ţucudean '84 pentru oaspeţi.

Meciul era programat la ora 14.00, dar a început la 14.10, jucătorii echipei oaspete protestând deoarece nu şi-au primit salariile de câteva luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.