Atacantul francez al echipei FC Barcelona, Antoine Griezmann, s-a accidentat şi nu va mai juca în acest sezon al LaLiga, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Griezmann, 29 de ani, s-a accidentat în meciul de sâmbătă, cu Valladolid, fiind înlocuit la pauză cu Luis Suarez. El a suferit o leziune la cvadricepsul drept.

Internaţionalul francez nu va mai evolua în ediţia actuală a campionatului spaniol, din care mai sunt de jucat două etape.

FC Barcelona speră să-l aibă pe Griezmann pe teren în luna august, la turneul Final 8 al Ligii Campionilor. Catalanii vor juca în sferturile competiţiei cu Napoli.

Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Real Valladolid, într-un meci din etapa a XXXVI-a a campionatului Spaniei.

Golul a fost marcat de Arturo Vidal, în minutul 15.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.