Atacantul francez al echipei Atletico Madrid, Antoine Griezmann, a marcat, miercuri, golul cu numărul 8.000 din istoria Ligii Campionilor. Reuşita care a intrat în istorie a fost a doua a lui Griezmann din meciul disputat, pe teren propriu, cu FC Burges (scor 3-1), cea de 2-1, în etapa a II-a a Grupei A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primul gol al noului format al fostei competiţii Cupa Campionilor Europeni a fost marcat de Daniel Amokachi în victoria cu 1-0,  repurtată de FC Bruges împotriva formaţiei ŢSKA Moskva, la 25 noiembrie 1992.

Tot miercuri, croatul Ivan Rakitici a marcat golul cu numărul 600 al FC Barcelona, în Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor. Barcelona a câştigat cu 4-2, la Londra, meciul cu Tottenham, în etapa a II-a a Grupei B. Rakitici a înscris golul de 2-0.

Primul gol al catalanilor în această competiţie a fost marcat de Joan Segarra, la 3 septembrie 1959, în partida cu ŢSKA Soria, încheiată cu scorul de 2-2.

Un alt fotbalist al FC Barcelona, Gerard Pique, a atins şi el o bornă importantă, devenind al 36-lea jucător din istorie care a înregistrat cel puţin 100 de meciuri în Liga Campionilor.

Celel mai multe meciuri în Liga Campionilor le are portarul lui FC Porto Iker Casillas - 169, acesta fiind urmat de Cristiano Ronaldo, cu 154 de partide.

Neymar, autorul a trei goluri în meciul PSG-Steaua Roşie Belgrad, scor 6-1, din Grupa C, a egalat recordul de 49 de goluri reuşite de un brazilian în Liga Campionilor, deţinut de Kaka.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.