Antrenorul Graham Potter a fost numit la conducerea tehnică a echipei atacantului Florin Andone, Brighton, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potter, 44 de ani, a părăsit formaţia din Championship Swansea (locul 10), pentru a semna un contract pe patru ani cu Brighton. El îl înlocuieşte pe Chris Hughton, demis după ce echipa a terminat pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în Premier League.

Pentru a-i elibera de contractul cu Swansea, Brighton a plătit trei milioane de lire sterline (aproape 3,5 milioane de euro) pentru Potter şi staful său.

Înainte de a ajunge la Swansea, anul trecut, Potter a mai atrenat doar echipa suedeză Ostersund, din 2010, promovând-o din al patrulea eşalon în prima divizie. Cu Ostersund, Potter a câştigat Cupa Suediei în 2017.

La Brighton, va fi legitimat din sezonul viitor şi fundaşul Tudor Băluţă de la FC Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.