Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite va avea loc conform programului normal, a anunţat, vineri, F1, după ce la Jeddah a avut loc un atac cu rachetă care a provocat un incendiu imens, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După atac, piloţii şi conducătorii echipelor au avut o reuniune cu preşedintele F1, Stefano Domenicali. Acesta le-a spus piloţilor că weekendul va continua normal şi că probabil va mai avea o discuţie cu ei mai târziu vineri pentru a le da mai multe detalii.

“Formula 1 este în contact cu autorităţile relevante, după situaţia care a avut loc aszi. Autorităţile au confirmat că evenimentul poate continua conform planurilor şi noi vom rămâne în contact cu ei şi toate echipele şi monitorizăm îndeaproape situaţia”, a anunţat F1.

Un incendiu imens a izbucnit vineri la o facilitate a companiei petroliere Aramco, după un atac cu rachetă la Jeddah, la câţiva kilometri de circuitul pe care se desfăşoară în acest weekend Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite. Un atac al grupării Houthi a vizat un terminal de distribuţie a produselor petroliere din Jeddah.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.