În noul an competitional, colectivul tehnic al echipei de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea va fi alcătuit din: Goran Kurtes (antrenor principal), Maria Rădoi (antrenor secund), Ildiko Kerekes Barbu (antrenor cu portarii) şi Aleksandar Tungunz (preparator fizic).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fost jucător în naţionala Serbiei, Goran Kurtes a mai antrenat în Serbia pe Mladost Backi Jarak, Crvena Zvezda Mokrin, Crvenka Crvenka, Hikinda şi Jugovic Kac, iar în România pe Tomis Constanţa şi CSM Ploieşti. În sezonul trecut, sârbul a fost secund la echipa vâlceană.
 
” Îi mulţumesc lui Florin Pera pentru tot ce a făcut pentru club şi pentru mine în perioada anterioară. Şi îi urez mult succes şi succes la noul lui club. Bineînţeles că vom continua pe acelaşi drum, deoarece scopul nostru este să fim în vârful handbalului românesc. Se ştie că publicul din Vâlcea este cel mai bun din România şi cât de mult iubeşte şi susţine echipa. Vom face tot posibilul să nu-i dezamăgim şi să ne atingem obiectivele împreună. Pentru mine este o mare onoare şi un privilegiu să lucrez la Vâlcea. Este şi o mare provocare, cred în calitatea şi caracterul echipei. Cu o familie mare, împreună cu conducerea şi fanii, cu multă muncă şi o atmosferă bună, putem spera la rezultate bune”, a declarat Kurtes.
 
Fostă mare jucătoare a Oltchimului şi a naţionalei, Mia Rădoi a mai antrenat Mureşul Tg.Mureş şi naţionala Italiei. A fost secund la SCM până în vara anului trecut şi are la activ mai multe experienţe la grupe de junioare. "Mă reîntorc la SCM după un an de pauză, sunt foarte fericită că voi lucra din nou cu sportive profesioniste. Îmi doresc să avem rezultate cât mai bune, să putem forma o echipă puternică, atât în teren, dar şi ca staff şi să jucăm din nou cu sala plină. În anul care a trecut, eu mi-am continuat activitatea la Centrul de Excelenţă şi rezultatele se văd. Multe dintre fetele de la Centrul de Excelenţă au ajuns la echipe din prima ligă, sunt componente ale lotului de tineret, iar câteva vor continua la junioare 1. Sezonul care urmează îmi doresc din tot sufletul să fim din nou în primele trei echipe din campionat, să avem un drum cât mai lung în cupele europene, să revenim la normalitate şi cel mai mult, îmi doresc sănătate pentru toţi”.
 
Ildiko Kerekes Barbu, antrenor cu portarii, va continua munca la echip[. În plus, ea se va ocupa din acest an şi de pregătirea portarilor de la naţionala de senioare. “Va fi un nou sezon foarte dificil, toate echipele s-au întărit. Toată lumea îşi doreşte ca Vâlcea să continue evoluţiile din ultimii ani. Ar fi un mare plus pentru echipă reîntoarcerea fanilor în tribune pentru că toţi cunoaştem dragostea şi ataşamentul suporterilor faţă de echipă”, a spus ea.
 
Aleksandar Tungunz, noul preparator fizic, este un fost handbalist, vine după şase ani petrecuţi la echipa masculină sârbă, Vojvodina Novi Sad:
 
“După o perioada de succes alaturi de fostul meu club, venirea la Râmnicu Vâlcea reprezintă o mare provocare. Vâlcea este un oras care are o traditie cunoscută la nivel european. Sunt fericit ca am prilejul sa lucrez aici şi abia astept sa ma apuc de treabă. Sper să ne îndeplinim toate obiectivele”, a declarat Tungunz.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.