Atacantul Harlem Gnohere a declarat, joi seară, că pentru FCSB este importantă calificarea în play-off-ul Ligii Europa, el apreciind că este un lucru extraordinar că a reuşit să marcheze în ultimul minut de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Important este că am reuşit să ne calificăm. Îi multumesc lui Benzar pentru centrare, o aşteptam, este formidabil să marchezi în ultimele minute. E enorm că am marcat acasă, în ultimul minut, în faţa acestui public minunat", a declarat Gnohere la Sport.ro.

Formaţia FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Hajduk Split, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, partidă la care Harlem Gnohere a marcat ultimul gol în minutul 90+3. În tur, scorul a fost 0-0.

Joi seară, au marcat Gnohere ’55 (penalti), ‘90+3 pentru FCSB şi Said ’81 pentru Hajduk.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.