Tehnicianul Giuseppe Iachini a redevenit antrenorul principal al echipei Fiorentina, după patru luni şi după demisia lui Cesare Prandelli, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iachini a fost dat afară de la Fiorentina, la 9 noiembrie 2020, după ce echipa obţinuse opt puncte în şapte etape. El a fost înlocuit de Prandelli, dar contractul său nu a fost reziliat, fiind în continuare valabil până în vară.

Cesare Prandelli a demisionat, marţi, de la conducerea tehnică a echipei, la două zile după ce Fiorentina a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de AC Milan, în etapa a XXVIII-a a Serie A.

Fiorentina ocupă locul 14 în clasament, cu 29 de puncte, la şapte puncte de Cagliari, de pe locul 18, primul retrogradabil.

Iachini, 56 de ani, a mai pregătit echipele Cesena, Venezia, Piacenza, Chievo, Brescia, Sampdoria, Siena, Palermo, Udinese, Sassuolo şi Empoli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.