Prima ediţie a RomGym Trophy va avea loc, în organizarea FR Gimnastică, între 17-19 septembrie, la Bucureşti, cu participarea a peste 70 de gimnaşti, între care se va număra şi Marian Drăgulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRG a anunţat că, la patru distanţă de la organizarea unei competiţii de anvergură - Campionatul European de la Cluj-Napoca - lansează prima ediţie RomGym Trophy.

În competiţie vor fi angrenaţi peste 70 de sportivi, juniori şi seniori, din România, Suedia, Ungaria şi Insulele Feroe. Între aceştia se va număra şi Marian Drăgulescu (40 de ani), care continuă la nivel de performanţă şi după JO de la Tokyo.

”Vor concura pentru medalii, premii, dar şi pentru verificarea nivelului de pregătire. Concursul de la Bucureşti, în cadrul căruia se vor stabili şi campionii naţionali, la individual şi pe echipe, reprezintă o primă etapă de selecţie în vederea participării la Campionatele Mondiale din Japonia (18-24 octombrie)”, a precizat FR Gimnastică.

Vineri, 17 septembrie, începând cu ora 16.30 vor avea loc festivitatea de deschidere şi concursul masculin, a doua zi, de la ora 15.15, concursul similar feminin, iar în 19 septembrie, de la ora 10.00, sunt programate finalele pe aparate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.