Gimnasta americană Simone Biles a câştigat, joi, medalia de aur în finală la individual-compus, în care România nu a fost reprezentată, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biles a acumulat 62,198 puncte, notele fiind următoarele: 15,866 la sărituri, 14,966 la paralele, 15,433 la bârnă şi 15,933 la sol.

Medalia de argint a revenit compatrioatei sale Alexandra Raisman (60,098  puncte), iar cea de bronz rusoaicei Aliya Mustafina (58,665 puncte).

Pentru Simone Biles (19 ani) este prima medalie olimpică de aur individuală, ea având în palmares la individual-compus alte trei medalii de aur obţinute la Campionatele Mondiale.

Echipa SUA a câştigat medalia de aur şi în concursul pe echipe la Rio.

România nu a fost reprezentată în finală la individual-compus, având o singură gimnastă la JO, pe Cătălina Ponor, care a concurat doar la două aparate (sol şi bârnă). Ponor s-a calificat în finală la bârnă şi va evolua în 15 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.