Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, că în trei sau patru zile gruparea bucureşteană va achiziţiona un fundaş central. El a mai spus că tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, nu i-a răspuns la mesajul de felicitări trimis după verdictul TAS, ceea ce înseamnă că încă este supărat pe el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sigur va veni un fundaş central, săptămâna viitoare, în trei-patru zile", a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că nu se mai pune problema aducerii fundaşului sârb despre care s-a vorbit în ultima perioadă, deoarece preţul jucătorului a fost mărit de la 300.000 la 500.000 de euro. "Nu mă implic eu să-l aleg. Dar trebuie neapărat", a adăugat Becali.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gigi Becali a menţionat că l-ar vrea pe Kevin Boli la FCSB. "Despre Boli o să vedem. Acum i-am dat un mesaj lui Gică. L-am felicitat cu litere mari. După care i-am zis, la fotbal e război. Dacă n-a dat niciun răspuns înseamnă că e încă supărat. Gică trebuie să rezolve. Venind Boli la Steaua face ub contract pe patru sau pe cinci ani, el la anul îl pierde gratis. Doar trebuie să dea un semn, prin intermediari. Chiar dacă ar fi supărat, nu ţin eu orgolii cu el".

Becali a vorbit şi despre situaţia de după schimbarea numelui echipei, precizând că deşi formaţia se numeşte acum FCSB, a "semnat contracte duble".

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.