Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi seară, că înţelegerea cu Marius Şumudică a căzut, după ce tehnicianul a cerut să vină cu staful său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voia să vină cu staful lui şi eu am zis că nu-i dau afară pe Neubert (n.r. - preparatorul fizic Thomas Neubert) şi Popa (n.r. - Marius Popa), care este cel mai bun antrenor de portari. Ne-am rugat de ei să vină şi acum să-i dau afară? A zis, bine nea Gigi, nu putem colabora, şi asta este. Povestea cu staful a contat. E posibil să fie şi după presiunea suporterilor din Giuleşti, cu Mustaţă...Mi-a spus că toată lumea o să fie împotriva lui. Are ofertă şi de un milion jumate de la arabi. Ar mai putea fi şi că de ce clauza de reziliere e de un milion dacă pleacă şi de 900.000 dacă îl dau afară? Bine, pune un milion. Eu cred că se duce la CFR, dar el mi-a zis că nu se duce. Rămânem prieteni foarte buni, dar nu vom colabora niciodată, spun şi eu ca el", a declarat Becali la Digisport.

Întrebat cine va fi noul antrenor, Becali a răspuns: "La ora asta am în faţa mea pe unul, dar nu vă spun cine e. După ce pun antrenorul ăsta, o să schimb numărul de telefon. Nu mă mai bag deloc. Nu e Olăroiu, el e antrenor de mare anvergură. Nu e nici Rednic, nici Dan Petrescu, nici Mutu".

Tehnicianul Marius Şumudică a anunţat, joi seară, că s-a decis să refuze oferta de la FCSB, el menţionând că va rămâne prieten cu Gigi Becali, dar nu vor putea colabora niciodată.

Miercuri, patronul FCSB, Gigi Becali, a anunţat că Marius Şumudică va fi antrenorul echipei, din sezonul viitor, după ce Anton Petrea a refuzat să continue. El a anunţat şi detaliile contractului pe care îl va avea Marius Şumudică la echipa lui, prima cea mai mare, de 500.000 de euro, urmând a fi pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.