Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că nu are nicio emoţie pentru prezenţa FCSB-ului în finala Cupei României, după ce memoriul depus de Dinamo a fost respins de FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu am avut şi nici nu-mi fac niciun fel de griji sau probleme legate de prezenţa noastră în finala Cupei. Cei de la Dinamo puteau face contestaţie fie înaintea meciului, fie la pauză, fie la final, la nu ştiu câte ore, 24 parcă, dar nu au făcut-o. A căzut din drepturi Dinamo. Deci, e clară treaba. Spun asta, ca să înţeleagă oamenii. Apoi, a doua persoana juridică care se putea sesiza era Departamentul de Competiţii. Ei nu s-au sesizat, cu alte cuvinte au zis ca e corect. Mai poate şi secretarul general al FRF. El a fost respectuos, le-a zis: <<să nu credeţi că nu vă bag în seamă, eu înaintez sesizarea voastră>>, dar care nu are calitate, pentru că au pierdut momentul", a declarat Becali la Digisport Matinal.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a respins plângerea FC Dinamo, care a contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, de la FCSB, în meciul tur din semifinalele Cupei României, scor 0-3.

"În temeiul art. 83.10.1 din RD al FRF coroborat cu art. 25 din ROAF rap. la art. 3 C.pr. civ. admite excepţia lipsei calităţii procesuale active a Secretarului General al FRF invocată din oficiu. Respinge sesizarea Secretarului General al FRF, ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă", se arată în motivarea Comisiei de Disciplină.

Dinamo a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF, prin care cere să câştige la masa verde meciul tur cu FCSB, pierdut pe teren cu 0-3, pentru că portarul Andrei Vlad nu ar fi avut drept de joc. FCSB a câştigat şi meciul retur, cu 1-0.

Potrivit Regulamentului Disciplinar, cartonaşele galbene sunt anulate înaintea sferturilor de finală, iar potrivit Regulamentului de Organziare a Activităţii Fotbalistice din România, sunt anulate înaintea optimilor de finală. Vlad a primit cartonaş galben şi în optimi şi în sferturi, astfel că, dacă se ţine cont de RD, el avea drept de joc, dar dacă se ia în considerare ROAF, nu a avut.

Finala Cupei României va avea loc miercuri, 22 iulie, de la 20.00, între FCSB şi Sepsi, pe arena Ilie Oană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.