Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a jignit în direct la TV pe arbitrul Isvan Kovacs, pe care îl consideră vinovat de neacordarea a două penaltiuri în favoarea echipei lui, în meciul cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Două 11 metri clare, fault la gol, ca să înţeleagă toată ţara românească odată şi federaţia, şi Vassaras (n.r. - preşedintele CCA, Kyros Vassaras). Ca să audă lumea! Până când aşa? Nu le e ruşine aşa, un pic? E munca la copiii ăştia, cum joacă, cum nu joacă, îi batjocoreşti, nu ţi-e ruşine, o mizerie de om! Ce greşeală? Fault clar în faţa a lui. Dacă nu l-a văzut, să stea acasă la el, pe acolo, prin Ungaria!", a spus Becali, al Digi Sport, aproape ţipând. 

"Ce a fost în seara asta? O să fim la 26 de puncte. Aici nu a greşit, aici a fost altceva. Kovacs era cel mai bun arbitru. Nu poţi să ai... Dacă ai două 11 metri şi nu ţi le dă, ce să facă echipa asta? Înseamnă că trebuie să ia CFR-ul (n.r. - campionatul). Să-l ia şi gata, o să jucăm noi în Europa şi o să luăm locul 2, 3, cât vor ăştia de la federaţie să luăm şi gata. Şi o să jucăm în Europa la anul. Kovacs nu e un arbitru care să greşească aşa", spusese Becali, la începutul intervenţiei, pe un ton mai calm.

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I. Au marcat: V. Gheorghe '20, Albec '75 / Oaidă '28.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.