Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, că a vrut să-i desfacă contractul de muncă mijlocaşului Sulley Muniru după ce l-a lovit la un antrenament pe Florin Tănase, dar a precizat că l-a amendat cu 40.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”M-a deranjat foarte tare. A fost un conflict şi o să vedeţi deznodământul şi am să vă spun exact ce s-a întâmplat şi ce se va întâmpla şi măsurile pe care le voi lua le veţi vedea la finalul campionatului. Deja o măsură am luat-o împotriva lui Muniru: 40.000 de euro amendă! Am vrut să-i desfac contractul de muncă, dar după aia au intervenit Tănase, Alibec, care m-au rugat: <Hai, nea Gigi, te rog frumos să-l ierţi!>. M-a sunat şi Reghecampf, că plânge, dar veţi vedea voi la final. Când vii într-o ţară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român şi să dea cu pumnul unuia de acolo... S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.. O să vedeţi da? Dacă era o reacţie rasistă, atunci el trebuia să vină la mine şi să-mi zică şi atunci era amendat Tănase, da?. Nu pot să spun acum totul. Ce, fac scandal, când totul merge bine? Dar, nici nu pot să ascund. Lumea trebuie să ştie”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Finanţatorul FCSB consideră că Harlem Gnohere este mai bun decât Denis Alibec: "Părerea mea e că Gnohere e mai bun decât Alibec, dar nu mă bag eu să fac echipa. E super cel mai bun. E mai puternic, e mai eficient. Nu se poate juca cu amândoi. Azi nu aveam cu cine să jucăm. Alibec nu face faza defensivă deloc".

Echipa FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului şi are un avans de două puncte faţă de FC Viitorul în fruntea clasamentului Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii de la Drobeta Turnu Severin a fost marcat de Gnohere, în minutul 73, cu o lovitură de cap de la 3 metri, după un corner executat de pe partea stângă de Tănase şi o recentrare a lui Momcilovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.