Selecţionerul Albaniei, Gianni de Biasi, a declarat, duminică seară, că jucătorii săi au obţinut o victorie istorică în faţa României, scor 1-0, la Euro-2016, subliniind că "tricolorii" au avut o apărare puternică şi organizată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte mulţumit pentru echipă, care a primit mai puţin decât merita în primele două meciuri. Astăzi am făcut un meci foarte bun în faţa unei echipe cu o apărare puternică şi organizată. Am reuşit un rezultat foarte important. Nu e uşor să ieşi pe teren cu singurul obiectiv de a învinge, dar am reuşit", a declarat De Biasi, conform Calciomercato.

De Biasi a precizat că jucătorii săi s-au apărat foarte bine şi au reuşit să plece pe contraatac aşa cum şi-au dorit: "Am vrut să aşteptăm şi să încercăm să găsim spaţii şi să atacăm. Au început foarte tare, dar ne-am apărat foarte bine, am închis spaţiile şi am încercat să contraatacăm. Ei au încercat să atace cu mijlocaşi şi fundaşi şi nu a fost uşor să găseşti spaţii. Am făcut greşeli, dar asta a fost cea mai bună strategie", a afirmat De Biasi, potrivit uefa.com.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelor. Ultima înfrângere în faţa Albaniei suferită de România a avut loc la 2 mai 1948, la Bucureşti, scor 0-1.

În celălalt meci al grupei, Franţa şi Elveţia a remizat la Lille, scor 0-0, tot duminică. Astfel, România a ocupat ultimul loc în grupă

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.