Antrenorul Gian Piero Ventura a demisionat de la conducerea tehnică a echipei Chievo Verona, după o lună de la preluarea funcţiei, informează skysport.it. Tehnicianul le-a transmis jucătorilor că demisionează, după ce echipa a remizat, duminică, acasă, scor 2-2, cu Bologna, în etapa a XII-a a Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul sportiv Giancarlo Romarione a declarat că demisia antrenorului nu este oficială şi că Ventura va avea o discuţie cu preşedintele clubului.

Gian Piero Ventura, 70 de ani, a fost numit la Chievo, la 10 octombrie, în locul lui Lorenzo D’Anna, care a fost demis.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Fost antrenor la echipe ca Torino, Napoli, Sampdoria, Udinese şi Hellas Verona, Ventura are o "pată" pe CV-ul său, fiind selecţionerul cu care Italia a ratat calificarea la o ediţie a Cupei Mondiale după 60 de ani (la CM din Rusia). 

Chievo are o situaţie foarte grea în Serie A. Fără victorie în 12 etape, echipa din Verona a reuşit trei egaluri, dar în clasament nu are niciun punct. La începutul sezonului, clubul a fost sancţionat de Federaţia Italiană de Fotbal cu retragerea a trei puncte şi cu o amendă de 200.000 de euro pentru fals în actele contabile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.