Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Gheorghe Mulţescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul Nicuşor Bancu a fost exclus din lot pentru meciul cu Poli Timişoara, din etapa a XVIII-a a Ligii I, pe motive disciplinare, informează site-ul oficial al grupării din Bănie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu vom conta în acest meci pe Bancu, care a fost exclus din lot pe motive disciplinare. La analiza jocului a cedat nervos, a avut o reacţie necontrolată, care ţine de felul lui de a fi mai reactiv verbal. Poate are nevoie de o perioadă de linişte, eu am răbdare cu fiecare jucător. Cel mai important este ca această perioadă să fie în beneficiul lui Bancu, pentru că ne dorim să câştigăm fiecare jucător. Trebuie să fim ca un comando, nu ne permitem luxul să pierdem jucători“, a spus Mulţescu.

Partida CS Universitatea Craiova - Poli Timişoara, din etapa a XVIII-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 14.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.