Tehnicianul echipei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-1, că formaţia sa ar fi meritat un rezultat pozitiv şi că acum obiectivul este menţinerea în prima ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm, să facem şi faza defensivă bine. Am luat gol în urma unei greşeli individuale, de poziţionare. Meritam un rezultat pozitiv. Randamentul la unii n-a fost la un nivel foarte bun. E de muncă, o să suferim tot anul, până la capăt. Ne trebuie mai multă personalitate, să interpretăm jocul mult mai bine. Trebuia să fim mai inspiraţi în atac. După meciul ăsta ne-am schimbat obiectivul. E să rămânem în prima ligă”, a spus Hagi la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci restanţă din etapa a XIII-a a Ligii 1. A marcat Grameni, în minutul 13 (autogol).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.