Tehnicianul Gheorghe Hagi, care a activat în Turcia atât ca jucător cât şi ca antrenor, i-a îndemnat pe cei care urmăresc teledonul de la posturile de sport să facă donaţii pentru cei care au fost afectaţi de cutremurele devastatoare din 6 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu este timp de pierdut. Daţi click şi donaţi pe omuzomuza.org sau scrieţi “destek” şi trimiteţi sms la numărul 8332”, a spus Hagi într-un filmuleţ difuzat în timpul evenimentului din Turcia de strângere de fonduri.

“O îmbrăţişare caldă Turciei. Vă rog, dacă puteţi să donaţi orice, să faceţi asta”, a afirmat şi Pep Guardiola.

CITEȘTE ȘI Teledon în Turcia pentru cei afectaţi de cutremurele din 6 februarie. La eveniment a avut o intervenţie şi Mbappe. Este prezent şi Alexandru Maxim - VIDEO

“Poporul turc are nevoie de ajutorul vostru în aceste momente foarte dificile”, a afirmat Arsene Wenger, în timp ce Jurgen Klopp a avut un îndemn similar cu cel al lui Hagi.

Mai apar în filmuleţ Alex de Souza, Ilkay Gundogan, Felipe Melo, Mo Farah, Johan Elmander, Felipe Melo, Mikel Artetaa, Ronald de Boer, Caglar Soyuncu, Ruud Gullit, Reece James şi Kaka.

La teledonul de a posturile din Turcia s-a difuzat şi un filmuleţ emoţionant prin care sunt omagiaţi toţi oamenii din sport care au murit din cauza cutremurelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.