Selecţionerul Ghanei, Chris Hughton, a fost demis ca urmare a eliminării echipei sale în prima fază a Cupei Africii pe Naţiuni 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul irlandez a fost eliberat din funcţia marţi seară.

"Federaţia de fotbal din Ghana doreşte să anunţe că Chris Hughton a fost eliberat din funcţia de antrenor principal al echipei naţionale de seniori, cu efect imediat. Comitetul Executiv a luat, de asemenea, decizia de a dizolva staful tehnic al Black Stars", se arată într-un comunicat al forului.

Fost antrenor la Brighton şi Nottingham Forest, printre altele, Chris Hughton a fost numit selecţioner în februarie 2023, după ce l-a asistat pe Otto Addo la Cupa Mondială din Qatar.

La actuala ediţie a Cupei Africii pe Naţiuni, Ghana a fost învinsă cu 2-1 de Capul Verde, a remizat cu Egipt, scor 2-2, şi cu Mozambic, scor 2-2, astfel că a încheiat grupa B pe locul 3 şi a fost eliminată din competiţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.