Tehnicianul echipei Young Boys Berna, Gerardo Seoane, a declarat joi seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-1, că formaţia pregătită de Dan Petrescu are experienţă şi nu este uşor de învins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi nu am găsit calea către mai multe goluri, nu ne-am creat suficiente ocazii. Cred că a fost un meci dificil. Trebuia să avem mai multe şanse de a marca. Am simţit că în prima repriză am avut probleme tactice, în a doua am jucat mai bine, iar în ultimele 15 minute am avut ocazii. Românii au avut mereu jucători interesanţi, tehnici. Clujul este o echipă cu experienţă şi se poate simţi asta în modul în care se apără, în care stă tactic, am simţit astăzi că CFR se poate apăra foarte compact, nu e uşor să îi învingi”, a spus Seoane la LookSport+.

Formaţia CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Young Boys Berna, în a doua etapă a grupei A a Ligii Europa. Cealaltă partidă din grupă, AS Roma – ŢSKA Sofia, s-a încheiat tot la egalitate, scor 0-0, astfel că CFR Cluj este în continuare lider în clasament.

La Cluj-Napoca, au marcat Rondon ’62 pentru gazde şi Fassnacht ’69 pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.