Portarul echipei Slavia Sofia, Georgi Petkov, a doborât duminică recordul de cel mai în vârstă jucător care a evoluat într-un meci din prima ligă bulgară, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petkov a intrat pe teren în minutul 90+4 al meciului din deplasare cu Hebar, pierdut de Slavia Sofia cu scorul de 0-1. Portarul chiar a apărat o lovitură de la 11 metri, însă după consultarea VAR s-a decis ca penaltiul să se execte din nou, astfel că Georgi Valchev a înscris pentru Hebar în minutul 90+8.

Georgi Petkov a fost internaţional bulgar în perioada 1998-2018.

“Petkov este un portat foarte experimentat. Mă bucur că am reuşit să îl înfrâng, chiar dacă din a doua încercare”, a declarat după meci Valchev.

În august 2018, tot Petkov era cel care stabilea recordul de cel mai în vârstă jucător din campionatul Bulgariei, la un meci cu Ludogoreţ, terminat la egalitate, scor 0-0. El a fost ales atunci omul meciului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.