Atacantul George Puşcaş a declarat, marţi seară, că accederea la Campionatul European de tineret reprezintă cea mai bună performanţă din cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E cea mai frumoasă performanţă din cariera mea. Nu s-a mai realizat aşa ceva demult în România şi niciodată nu am jucat în România cu atâta public. E important că şi naţionala de tineret poate strânge lume. Am avut emoţii înainte de meci, dar s-a terminat cum nu se putea mai bine. După primul gol m-am dus la sora mea Andreea, mereu mă susţine, ea a făcut atâţia kilometri de la Oradea, am vrut să-i mulţumesc", a declarat Puşcaş la Pro X.

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului, în Grupa a VIII-a a preliminariilor, calificându-se după mai bine de 20 de ani la turneul final al Campionatului European "under 21", ediţia din 2019 urmând a avea loc în Italia şi San Marino. România a mai participat o dată la CE "under 21", în 1998, când a organizat turneul final şi a ocupat locul 8, ultimul.

Au marcat: Puşcaş '14, '39, Hagi '25, Ad. Petre '78.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.